08.05.07

Conferentie en autodingen

Posted in Uncategorized at 17:49 by laura

Zondag stond voor Erik in het teken van zijn conferentie en voor mij in het teken van mijn theorie examen van maandag. Dus ‘s ochtends alles in orde gemaakt voor de conferentie, nette kleren uitgezocht; voor wiskundigen op conferentie betekend dat dus een korte broek en t-shirt, maar omdat Erik ook moest netwerken hebben we hem goed over-dressed namelijk in drie kwart broek en bloesje met korte mouwen. En natuurlijk wandelsandalen, anders geloven ze nooit dat hij eigenlijk wiskundige is. Om 13:00 begon het en heb ik dus Erik weggebracht.

Daarna ben ik zelf in ons inmiddels favoriete cafeetje gaan zitten om te leren voor mijn theorie examen. Het idee is dat wanneer je 16 bent mag je dat doen. Haal je dat dan heb je je G1 rijbewijs en mag je al rijden (mits er iemand met een echt G rijbewijs naast zit en nog wat dingen). Na een x aantal maanden doe je een praktijktest en haal je dat dan heb je je G2 rijbewijs en mag je weer meer, bv op de snelweg. Na weer een x aantal maanden doe je G2 exit test en krijg je je G rijbewijs, mits je die test haalt natuurlijk. Omdat ik toch al een poosje mijn rijbewijs heb, en dat kon aantonen, mag ik gelijk na het behalen van mijn G1 rijbewijs me inschrijven voor de G1 of de G2 exit test. Maar eerst dus nog hard leren. Bovendien waren er wat mensen bij skype on-line die me erg van het leren af hielden.

Comments are closed.