08.20.07

De wereld is geel

Posted in Uncategorized at 5:44 by erik

Vanochtend zijn we wakker geworden terwijl het nog steeds flink aan het stormen was. We hadden eigenlijk plannen om het stadje hier in te gaan, maar twee dingen hebben ons daar vanaf gehouden: ten eerste kregen we gisteravond het idee dat het stadje niet zoveel voorstelde, en ten tweede hadden we geen zin om bij zulke wind in zo’n stadje weg te waaien.

Daarom ‘s morgens vroeg de computer al aangezet, gauw even wat mail gelezen en aan het schrijven geslagen. Laura liep wat posten achter, dus zij heeft vooral veel geschreven, en ik ben intussen bij de รฉpicerie op de hoek wat te eten gaan halen. Eindelijk kon ik yoghurt krijgen, hetgeen, gevoegd bij de cereals die we eerder gekocht hadden, betekent dat we ons niet meer door bergen naar kleffe mout geurend brood heen hoeven eten (en geen vleeswaar meer hoeven bewaren zonder koelkast, ook wel handig).

Verder hebben we dus het grootste deel van de dag in de tent doorgebracht. Eigenlijk de hele dag, met uitzondering van een aantal sanitaire stops. Het hoogtepunt van de dag was dat Laura de TomTom aan de praat kreeg!

Heel geel

Om kwart voor zeven hadden we nog geen aanstalten gemaakt om te koken en ook geen zin, maar al wel honger. Ra ra, wat hebben we gedaan?

6 Comments

 1. joost said,

  August 20, 2007 at 10:13

  Hallo Lieverds,
  Zitten wij hier in een lawaairig winkelcentrum wel in een speciale wifi zone, (hebben ze dat in Nederland ook al?) maarals ik jou zo zie liggen erik ben ik wel een beetje jaloers, luxe hoor zo het net op in de tent.
  Jullie zijn weer lekker actief geweest en al weer zo veel geschreven haast niet bij te houden. Onze vakantie verloopt heel wat rustiger, hoewel we gisteren een flinke wandeling gemaakt hebben die ook wel aangemerkt kan worden als strenous, ongeveer 15km flink omhoog en omlaag in het tjechisch Paradijs, niet ver van die tipicamping Lau. Eind van de week houdt onze vakantie weer op en kunnen we thuis op het gemak alles nog eens lezen en foto’s kijken.
  Groetjes Joost en Ria

 2. Dan said,

  August 20, 2007 at 11:50

  (Gewoon, vanaf thuis, geen fancy wi-fi hier ๐Ÿ˜‰ )

  Leuk om jullie veel verhalen te lezen!! Hopelijk klaart het binnenkort op en kunnen jullie weer gaan wandelen / mooie dingen zien. De eland op het strand vind ik maar raar ๐Ÿ˜‰

 3. uschi said,

  August 20, 2007 at 13:55

  Lieve chineesjes in het verre Oosten
  nu de wereld geel is, heb je misschien ook nog tijd om een vraag te beantwoorden, die ik nog had over “fijn wandelen” op 13-8?
  Toch hoop ik dat jullie wereld bij gelegenheit weer blauw wordt of groen of zo
  Liefs Uschi

 4. Hanneke said,

  August 21, 2007 at 1:27

  Pizza bestellen??? ๐Ÿ™‚

  Zeg, had die foto niet een beetje gecensureerd kunnen worden? ๐Ÿ™‚

 5. Maartje said,

  August 21, 2007 at 4:33

  Hee daar,

  Jullie gaan wel heel erg hard met de posts, Maar de post update is erg aangenaam om niets te missen. Verder vind ik de foto’s echt super cool om te zien. De site is nu een heel stuk overzichtelijker.
  overigens heb ik laatst in de kampioen gelezen dat er in sommige bossen ook rondleidingen zijn met een soort van verlengde golfkar. Dus voor degene die willen kun je een look alike in drente hebben. Mogelijk vind je er nog een paar leuke eendjes. Ik en Richard hebben in iedergeval niet veel wilde dieren op de veluwe kunnen ontdekken, tijdens onze fietstocht. Hebben ze daar eigelijk wel een beetje fiets mogelijkheden?
  groetjes,
  Maartje

 6. laura said,

  August 21, 2007 at 15:48

  Jullie zijn geweldig, het is vreselijk leuk om commentaar op de posts te lezen!

  Over het weer: het is nu droog hier, dat blijft het nog een dag en dan komt de regen en gaan wij dus. Het is ‘s nachts wel verschrikkelijk koud, hebben net een jogging pak gekocht om te fungeren als pyjama, komt nog in een post maar nu geen tijd.

  Zeg Hanneke, vind je mijn man niet stoer zo dan? Gewoon jaloers zou ik zeggen!

  Maartje: ja, ze hebben hier fietsmogelijkheden maar het is toch anders. Het is allemaal mountainbiken over terrein waar je helemaal door elkaar geschud wordt, te steil omhoog voor fijn fietsen, te steil omlaag om niet constant fors te moeten remmen. Onze eerste en enige fietstocht is niet zo goed bevallen dat we het nog eens geprobeerd hebben.

  Tja, wat betreft dieren. In het park dat het dichtst bij Waterloo ligt schijnen de elanden voor het oprapen te liggen, dus daar wacht ik maar op.