08.28.07

Heel veel koffie

Posted in Uncategorized at 8:11 by laura

Maandag stond in het teken van internet en computer. We hebben de godganselijke dag in de Williams gezeten. Nog wat aan huizen gewerkt maar ook aan andere dingen op de computer. We zijn ook nog gebeld om naar en huis te gaan kijken! Dat kon om 14:00.

Voor dat huis hadden we afgesproken in een cafe. Daar aangekomen bleek de man eigenlijk in eerste instantie meer geinteresseerd in kletsen over Nederland versus Canada en over politiek. Hoewel dit soort gesprekken snel wat onaangenaam kunnen worden was dit een erg leuk, prettig en open gesprek. Voor we daadwerkelijk naar het huis op weg gingen waarschuwde hij wel even dat et niet spiksplinternieuw was maar de gebreken die het vertoonde zou hij nog oplossen. De eigenaar (deze man was enkel de beheerder) was niet van plan iets aan het verfwerk te doen. Goed, het huis was inderdaad niet in perfecte staat. Het was klein, de keuken niet echt groter dan die van Panama, de slaapkamers klein. Al met al alles klein. De huidige bewoners hadden het niet nodig gevonden ook maar iets op te ruimen maar gelukkig waren er wel looppaden door de overal aanwezige troep. Toen we in de kelder waren merkte ik op dat deze bewoners nog wel even bezig waren voordat ze verhuisd waren. En de man meldde toen wel dat hij niet begreep hoe je toch op deze manier je leven in kon richten.

Buiten gekomen heeft hij ons nog gezegd dat hij ons heel erg graag als huurders zou hebben! Maar goed, voor ons was het eigenlijk al uitgemaakte zaak, dit gaan we niet doen.

Morgen om 10:15 nog een huis bekijken, dat lijkt beter. Het is een twee onder een kap huis in een mooie buurt en best groot: 1700 square feet. We zullen zien.

Comments are closed.