08.26.07

Huiswerk

Posted in Uncategorized at 17:47 by erik

We zijn vanochtend naar ons vaste koffie-met-internet-tentje gegaan om huizensites af te stropen. We hebben veel berichtjes achtergelaten bij verhuurders.

Daarna hebben we onze autodealer op een bezoekje vergast. We hebben nog een week dealergarantie en wilden nog een paar kleine probleempjes oplossen. Dat ging zeer gesmeerd: we zijn direct achter de dealer aan naar de garage gereden en hebben de auto daar achtergelaten. Daarna heeft hij ons afgezet bij een huis dat we hadden afgesproken te bezichtigen.

Het huis was best mooi, maar minder mooi dan dat van gisteren, en net zo duur. Dat was dus makkelijk. De huizendealer wilde ons daarna wel afzetten bij de autodealer, maar had eerst nog een afspraak bij een huis in de buurt. Wij gingen dus ook mee daarheen. Dat was echt een heel mooi huis, zelfs nog mooier dan het huis van gisteren, maar ook weer duurder en dat zou gewoon zonde zijn van het geld.

De autodealer moest inmiddels opnieuw een auto naar de garage brengen. Hij nam ons mee en daarna namen wij hem mee terug naar zijn kantoortje in onze auto (dat kostte even een beetje herpakken, tot zijn vermaak). De auto is nu uitstekend en alle ongemakjes zijn opgelost.

Het was nu weer tijd om ons op de huizenjacht te richten. We hebben vooral veel voicemails gebeld (welgeteld nul personen direct aan de lijn gekregen!). Van sommige mensen hebben we wat teruggehoord; dit was in alle gevallen een mededeling met de strekking dat het huis al verhuurd was. Kortom: ons patserhuis komt dichter- en dichterbij!

1 Comment

  1. Hanneke said,

    August 27, 2007 at 0:36

    Ik kijk er nu al naar uit om te komen voetballen in de kelder 🙂