08.26.07

Verb-ndingsp–blemen

Posted in Uncategorized at 17:48 by erik

Vanmorgen stonden we op met een strakblauwe lucht, dus we besloten weer eens een was te draaien. Toen we die aan het ophangen waren kregen we een telefoontje van Joost en Ria, die bij oma aan het wachten waren tot wij online zouden komen. Toen begon er een serie frustraties met de internetverbindingen hier:

 • We reden snel naar de dichtstbijzijnde Williams-vestiging (een lokale koffiehuis-keten waar wij altijd internetten), maar die bleek dicht.
 • Op weg naar een andere vestiging kwamen we langs een Starbucks. We wisten dat je hier ook toegang kunt krijgen. Er bleek echter dat je daarvoor fors moet betalen: $7,50 voor een uur, en de klok loopt gewoon door, ook als je je computer moet herstarten.
 • Na dat uur (wel oma, Corrie en Leon gesproken; erg leuk!) wilden we dus naar een andere Williams, we wisten er verderop een te zitten. Eindeloos geprobeerd maar het internet wilde niet werken, het personeel had geen autoriteit om er iets aan te doen, en de manager wilde niet komen of zo.
 • Om de hoek zat een Second Cup (nog een concurrent). Na navragen bleek deze ook internettoegang te verschaffen. Nadat we de computer hadden opgestart, bleek het echter niet lang te werken. Hier was het personeel wel bevoegd de router te resetten. Dat hielp. Ook toen na een half uur de verbinding er nogmaals mee ophield. Bij de derde keer zijn we vertrokken.

Nu zitten we dus in onze eigen, vertrouwde vestiging van de Williams, waar het altijd prima werkt. We zullen nooit meer vreemdgaan, hoor! En d- g– —

1 Comment

 1. Ria said,

  August 27, 2007 at 15:46

  Hallo Lieverds,

  Hoewel het gisteren niet zo soepel ging met de skype vond oma het wel geweldig julie te zien en met jullie te praten. Ze vond het wel vreemd hoor zo te praten met jullie aan de andere kant van de wereld en ook nog te zien.
  Ik heb begerepen dat degene die willen komen mogen meestemmen over jullie huis. Nu ik stem voor, het lijkt me heerlijk samen met Hanneke in de kelder te voetballen, een eigen gastenbadkamer te hebben en regelmatig in een andere slaapkamer te slapen met hopelijk steeds weer een ander uitzicht. Drie woonkamers lijkt me ook een ongekende luxe, ik heb er maar een, maar wel een hele grote. Maar goed we horen wel wat het wordt.
  Dikke kus Ria