09.14.07

Het westelijkste punt

Posted in Uncategorized at 23:15 by laura

Vanacht heeft het geregend dus we hebben vanochtend (en dit keer is het ook echt vanochtend voor mij als ik vanochtend schrijf) een natte tent ingepakt. Voordat we echt op weg gingen zijn we nog gestopt voor een wandeling door het regenwoud! Uiteraard geen tropisch regenwoud maar een gematigd regenwoud. Dit was echt prachtig! Echt een oerbos zoals je je dat voorsteld, overal groen, enorme, echt enorme bomen, staand dan wel liggend. En natuurlijk veel water, alles is vochtig. Maar goed, ik kan eindeloos vertellen maar dan nog heb je geen plaatje, bekijk de foto’s maar. Wat betreft de foto’s we liepen gemiddeld 1 kilometer per uur, zoveel te bekijken en fotograferen!

Daarna ongeveer 100 km doorgereden waar we nog een kleine wandeling gepland hadden, weer een heel oud bos, erg mooi maar het haalde het niet bij de eerste wandeling van vanochtend.

Vervolgens terug naar de oostkust van het eiland gereden en vandaar verder naar het noorden. Niet veel bijzonders te vertellen over de reis. We hebben wel iets nieuws gevonden om te doen tijdens het rijden: we lezen voor uit een boekje met stomme opmerkingen van toeristen in de Bockies. Erg komisch, en het houdt je lekker wakker als je wat vermoeid wordt.

We zitten nu in Port McNeill op een camping. Omdat het eiland van Victoria uit naar het noordwesten loopt zijn we nu nog westelijker dan vanochtend, verder van Nederland dan hier gaan we niet komen.

2 Comments

 1. Ria said,

  September 15, 2007 at 4:18

  Ook al weer van die prachtige foto’s, het is steeds weer genieten wanneer ik de computer aanzet en er al weer nieuws is. Jullie hebben een flinke productie hoor.De post uit Canada is trouwens heel snel, ik kreeg mijn verjaardagskaart vanmorgen al, gepost in Whistler!
  kus Ria

 2. uschi said,

  September 22, 2007 at 9:43

  Als ik de boomreuzen omhoog kijk, krijg ik hetzelfde gevoel als bij de totempalen