09.16.07

Site update

Posted in Uncategorized at 10:08 by sjoerd

Er zijn een aantal dingen veranderd aan de website je kunt nu direct vanaf de www.panamaincanada.com website het blog lezen en de fotos uit de galerij bekijken. Er zullen binnenkort nog een paar kleine dingen veranderen.

Als er een link niet werkt of iets anders mis is meld het dan even door mij een mail te sturen of een comment te plaatsen.

Veel leesplezier nog!

3 Comments

 1. Wmijn said,

  September 16, 2007 at 12:21

  Gaat prima hoor! BTW, komen er nog foto’s van jullie huwelijk op de website te staan? Ben eigenlijk best nieuwschierig naar de (andere) foto’s.

 2. erik said,

  September 16, 2007 at 20:02

  De foto’s van ons huwelijk komen op de website te staan, ja. We hebben de honderden foto’s die nu in ons bezit zijn uitgezocht, maar wij hebben nog niet alle foto’s gekregen. Als we die laatste lading gekregen en uitgezocht hebben gaan we werken aan de presentatie van de foto’s. We hopen rond 1 november klaar te zijn. We proberen elke keer dat we stroom en een beetje tijd hebben eraan te werken!

 3. Wmijn said,

  September 17, 2007 at 4:59

  Leuk!