10.18.07

Kwartetten!

Posted in Uncategorized at 12:48 by laura

Zo, hier nog een post over de laatste dagen van ons bezoek.

Uit Sault St. Marie hadden we een goede terugreis, een stuk relaxter dan de heenreis. Helaas wel ‘s avonds slecht weer, veel regen. Frans heeft ook een stuk in de auto gereden en ik geloof dat het wel beviel. Enkel het schakelen is wat lastig maar daar hadden wij in het begin ook wel last van.


Vrijdag hebben we ‘s avonds eindelijk eens echt kunnen kwartetten, met zijn tweeen is dat toch minder leuk. Erg leuk om te doen, wel lastig dat je niet kunt spreken over wat een leuke kaartjes je toch allemaal in je handen hebt! En ik heb (uiteraard?) glansrijk gewonnen.

Zaterdag maar weer eens naar de ikea gereden. Ze hadden een evenement waarbij zij de btw voor ons betaalden (14% hier). En aangezien we nog een klerenkast moesten scheelde dat aanzienlijk. En natuurlijkons ook op andere dingen uitgeleefd en met een vol autootje terug. Maar nu zijn we dan ook echt klaar met meubels (behalve de bank, die is besteld maar dat duurt nog een week of drie).

Maandag ben ik met Frans en Uschi naar Toronto geweest. Vooral de CN toren viel erg in de smaak. Zet Uschi voor het kantoren deel en die is uren zoet met architektuur bekijken. Zet dan Frans zo dat hij rechts het vliegveld kan zien en links het station en ook daar heb je geen kind meer aan. Na een uur of wat CN tower zijn we ook nog even het Distillery district in gegaan. Een leuk gebied van een oude drankstoker waar nu gallerietjes en restaurantjes zijn. Prachtige kunst gezien.

Helaas had ik mijn fototoestel thuis laten liggen, was echter niet erg want Frans had de zijne bij en dat is hetzelfde merk. Maar bijna bij de CN tower kwamen we erachter dat hij de zijne in de auto had laten liggen.

Dus helaas geen foto’s.

‘s Avonds heb ik Fransen Uschi weer naar het vliegveld gebracht.

Het was een leuk bezoek.

who’s next?

4 Comments

 1. Ria said,

  October 18, 2007 at 13:18

  Joost en ikke

 2. laura said,

  October 18, 2007 at 14:20

  tja, je weet maar nooit, misschien wil nog iemand deze uitdaging aan?

 3. uschi said,

  October 19, 2007 at 6:52

  het was niet zomaar een kwartet, maar een door footloose helemaal zelfgemaakte met heel veel fotos van bekende dansers, erg leuk!!

 4. Wmijn said,

  October 21, 2007 at 3:21

  Leuk dat jullie het kwartets-spel gespeeld hebben!