12.17.07

FF sneeuw tussendoor

Posted in Uncategorized at 14:06 by laura

Ik weet dat ik eigenlijk over het huiswarmingsfeestje moest schrijven, maar dit moet even tussendoor. Ik kan jullie dit echt niet onthouden. Het heeft namelijk alweer gesneeuwd! Nogal namelijk.

Zondag lag er heel erg veel sneeuw. We wilden even langs de buren om ons kerstkadootje te brengen en hallo te zeggen. Ze hebben een trapje voor de deur, was nu meer een hoop, voeten erin schoppen en hopen dat je op een tree landt.

Daarna met z’n vieren (Erik, ik, buurman en hond (hij heet Snowy)) sneeuw geruimd en sneeuwengeltjes gemaakt. Dat was erg leuk.

Daarna had Erik rijles, serieus waar, rijles onder het motto: in dit weer gaan examens ook gewoon door. Erik zou de instructeur een tweetal straten verder ontmoeten vanwege praktische redenen. Dus auto uit de garage, de straat op. Auto gestrand. Greg (buurman) ik en een voorbijganger auto achteruit geduwd tot deze recht stond. Omgelopen auto vooruit geduwd dat hij reed. En Erik veel succes gewenst en hem op hart gedrukt niet te stoppen voor het stopbord om de hoek anders moesten we weer komen duwen.

Vanochtend wee sneeuw geschept en Erik is naar Maplesoft gereden. Ik ben daarna terug naar huis gereden. Is een heel interessante belevenis in 20 cm sneeuw. En onze straat was nog steeds niet geruimd. Maar we wennen er al aan. Oh ja, alle foto’s waarop ik mijn voeten heb gefotografeerd zijn vanochtend gemaakt middenop de straat, dus niet ergens in een parkje ofzo maar echt midden op straat.

Ter info, daarna ben ik aan het werk gegaan achter mijn computer op zoek naar een baan. Ik heb een site gevonden waarop ruim 250 bedrijven staan in de directe omgeving die research gericht zijn. Er staan echter enkel links op dus die werk ik een voor een af op zoek naar bedrijven die me wat lijken. Ik heb nu de A, de B en de M af en de C half. Dat heeft tot nu toe vijf bedrijven opgeleverd die me echt leuk lijken. Van een van de leukste ken ik ook via via iemand die er werkt die ik dus ook benaderd heb. Voor kerst heb ik die lijst wel afgewerkt en hoop ik ook echt een idee per interessant bedrijf te hebben wat het precies doet. Voor 3 januari wil ik geen brieven de deur uit doen, er kijkt in die tijd toch niemand naar en dan beland ik enkel maar onderop de stapel. Kortom ik ben aardig op weg.

7 Comments

 1. Wmijn said,

  December 18, 2007 at 1:34

  Ik zat me dat laatst af te vragen, wat jij ondertussen aan het doen bent. Maar ik begrijp dat je banen aan het zoeken bent. Goed bezig!

 2. Hanneke said,

  December 18, 2007 at 2:09

  echt superleuk al die sneeuw! ik wil ook!! ๐Ÿ™‚

  succes met bedrijven zoeken.

  Groetjes hanneke

 3. joost said,

  December 18, 2007 at 10:48

  Ziet er geweldig mooi uit, boffen wij met een witte kerst!

 4. Hanneke said,

  December 20, 2007 at 3:43

  Vanochtend sneeuwde het hier ook! Een heel heel klein beetje, maar het was wel sneeuw ๐Ÿ™‚

 5. uschi said,

  December 24, 2007 at 4:23

  Nu de prachtige sneeuw even verregent is, duimen we heftig voor jullie, dat er tijdens kerst weer nieuwe valt!

  Wat me opviel op de sneeuw-schep-fotos: dat Erik zonder muts is en Laura met! Liegt dat aan het sneeuw-engel-maken?

  Als ik toch nog ooit in de sneeuw bij jullie ben, wil ik dat ook nog eens doen, ook al moeten jullie me met zijn drieรซn weer ophijsen!

 6. Hanneke said,

  January 8, 2008 at 8:12

  en wanneer krijgen we nu een blog over de housewarming? en de vakantie? en alle andere dingen die jullie hebben meegemaakt ondertussen? ๐Ÿ™‚
  We zijn wel nieuwsgierig hoor!

  Groetjes hanneke

 7. erik said,

  January 9, 2008 at 11:35

  nu, ten minste beetje.