01.09.08

Verwarmingsfeest en bakken

Posted in Uncategorized at 11:37 by erik

Zo, even wat achterstallig schrijfwerk. Morgen meer, het is al geschreven maar de foto’s daarvan zoek ik vanavond pas uit.

Nadat onze spullen uit Nederland waren aangekomen, onze nieuwe bank er was en alles op zijn plek stond, was het tijd om een feestje te vieren. We hadden ongeveer vijfentwintig collega’s van mij uitgenodigd voor donderdag 13 december.

Twee dagen tevoren waren we begonnen met wat te koken. Laura was verder overdag twee dagen lang aan het koken en opruimen en ‘s avonds hielp ik mee.

Op de avond zelf waren we tot zes uur druk bezig met de laatste dingen koken en schoonmaken. Toen hadden we nog even een half uurtje rust om op de bank te zitten. Daarna kwam het eerste clubje gasten.

We hadden besloten dat iedereen pas een hapje mocht eten als ze een rondleiding gehad hadden. Dus Laura en ik hebben iedereen in ploegendienst door het huis heen geleid. Iedereen was zeer lovend over de inrichting, en ook over het eten trouwens. Al met al een erg leuke avond.

Een week later was er een baksel-verkoop voor het goede doel georganiseerd bij Maplesoft. Wij zijn voor dit soort zaken meestal wel te vinden en hadden dus toegezegd wat te bakken. Het werd een rozemarijn-boterkoek (op speciaal verzoek, die hadden we namelijk ook
voor de housewarming gemaakt) en een appeltaart. Daar sneden we dan hapklare brokken van en die werden voor een paar dollar het stuk verkocht. Het liep aardig goed.

1 Comment

 1. Do said,

  January 10, 2008 at 2:24

  Hoi hoi

  Klinkt supergezellig zeg! En lekker…hihihi.

  Jullie kennende is er heel wat opgehaald voor het goede doel.

  liefs