03.27.08

Weekendvulling

Posted in Uncategorized at 8:51 by laura

Het paasweekend is ook hier een lekker lang weekend, maar anders dan bij jullie: goede vrijdag is een officiele vrije dag, maar paasmaandag niet. Erik hoorde iemand het uitleggen als: ” In Noord Amerika geloven ze wel dat Jesus is doodgegaan maar niet dat hij is opgestaan”. Hier een kleine compilatie van wat we zoal doen.

Op vrijdag zijn Karen, Erik en ik naar een “one of a kind sale” in toronto geweest. Het idee is dat allerlei kunstenaars hun waren verkopen. Het was echt enorm. Helaas was het iets commercieler dan we gedacht hadden,maar wel groot genoeg zodat ieder iets van zijn gading vinden kon. Uiteindelijk zijn we er bijna zes uur zoet geweest. Hoewel we toen ook wel echt genoeg gezien hadden (10 pottenbakkers, 5 tassenmakers en 100 sieradenmakers beginnen op den duur te vervelen). Wat het laatste stukje nog wel extra leuk maakte was dat er ook een voedsel sectie was.

Uiteindelijk nog best wat gekocht: een kaars, twee azijnen en een pet voor mij. Karen heeft zeep gekocht.

‘s Avonds hebben erik en ik een hockey wedstrijd gezien. Austin is voor twee weken in Sicilie en ik heb beloofd hem op de hoogte te houden van de vorderingen van de Toronto Maple Leafs. Maar enkel op voorwaarde dat hij mij zijn Toronto Maple Leafs shirt zou uitlenen, wat hij na enige aarzelingen deed. Ik moest wel beloven er niets op te morsen dus nu drink ik braaf tijdens de wedstrijden enkel water. Was een heel erg goede wedstrijd die we hebben gezien. Helaas was ik wel een beetje ziekjes zoals je kunt zien op de foto.

Zaterdag met John en Jennifer wezen frisbee golfen in Guelph. Gelukkig had John een kaart uitgeprint wat het geheel een stuk handiger maakte dan vorige keer. Ik speelde minder goed dan mijn eerste keer maar gelukkig wel een stuk beter dan de vorige keer. Wat ook erg prettig was, was dat door dooien en opvriezen het bovenste laagje van de sneeuw wat harder geworden was wat het lopen vereenvoudigde en waardoor ook de frisbees niet zo gemakkelijk in de sneeuw verdwenen. Aan het eind hebben John en Jennifer ons vier frisbees uitgeleend voor lange tijd. Heel veel plezier gehad en heerlijk buiten geweest.

Zondag zouden we gaan wandelen met Karen. Maar Karen was ziek en wij zijn lekker thuis gebleven, computerspelletjes gespeeld.

En nu staat het volgende winterweekend voor de deur. Zo meteen vertrekken we naar het vliegveld om een lang weekend te gaan skien met Maplesoft. Daarover uiteraard later meer!

Comments are closed.