05.01.08

Potholes

Posted in Uncategorized at 16:38 by laura

Zaterdag was het weer wat minder dus hebben we spelletjes gespeeld. We hebben nu wel geleerd dat je eigenlijk kort voor 30 april niets af moet spreken met meerdere mensen: dat werkt niet: 30 april is belasting-inlever-dag. Maar toch wel leuk met John, Jennifer en Austin.

Zondag zijn we wezen wandelen, in dit land is altijd weer iets prachtigs te wandelen. Dus dit keer naar Rockwood gereden, daar was een Conservation Area. Het park stond bekend om de enorme gaten in de grond, uitgeschuurd aan het eind van de laatste ijstijd. Het was een prachtige dag, een beetje minder warm dan het weekend ervoor. Het was ook duidelijk alweer veel groener.

Maar goed, bekijk de foto’s, ik had het toestel geconfisqueerd en slechts heel af en toe afgestaan! Want daar gaat deze hele post natuurlijk over: de foto’s inleiden, hoeveel meer kan ik blijven schrijven over wandelen ;-).

4 Comments

 1. uschi said,

  May 4, 2008 at 1:47

  prachtige fotos, je mag best vaker confisqueren! ik heb lang nagedacht, welke Griekse halfgod jullie als titel genomen hebben en waarom….. tot ik op pot-holes kwam

 2. Ria said,

  May 4, 2008 at 14:05

  Ik had hetzelfde probleem als Uschi. Geweldig mooie foto’s en inderdaad bij jullie is het ook ineens helemaal groen.

 3. Wmijn said,

  May 7, 2008 at 6:40

  Leuk, ziet er goed uit! Foto 6 doet meteen denken aan Fontainebleau waar wij met Pasen waren, maar foto 2 ziet er dan weer heel anders uit. Lijkt me een super gebied om doorheen te banjeren.

 4. laura said,

  May 7, 2008 at 20:35

  Heb je ook de foto’s in de gallery bekeken?