11.16.08

Herfstwandelingen

Posted in Uncategorized at 16:32 by erik

De afgelopen herfst zijn we drie keer uit wandelen gegaan. Daarover heb ik niet zo veel te vertellen, maar de foto’s in de gallery zijn wel mooi.

Eerst, op 31 augustus (OK, dat is geen herfst, maar we doen even alsof) een stuk Bruce trail samen met Austin, even ten noorden van Hamilton. We hebben erg veel turkey vultures gezien; ik denk dat ze in het Nederlands kalkoengieren heten maar ik weet het niet zeker.

Vijf oktober zijn we op uitnodiging van J├╝rgen samen met hem, Sheila, John en Jenn een stukje Bruce trail ten zuiden van Hamilton gaan wandelen. Helaas had John veel last van zijn wandelschoenen, die hij een half jaar of zo eerder gekocht had en nog bijna niet gedragen. We moesten hem op tweederde achterlaten en hebben hem later met de auto opgehaald. Nadat we hem hadden achtergelaten kwam het mooiste stuk route, waar we ook nog prachtige herten gezien hebben (helaas zijn de foto’s daarvan mislukt).

Op achttien oktober tenslotte gingen we met Scott en Clare wandelen op Schneider’s Farm, een stuk bos in Waterloo. Later vonden we Austin daar ook nog.

1 Comment

  1. Ria said,

    November 17, 2008 at 14:50

    Hallo…
    We hebben jullie afgelopen weekend niet gesproken dus een verrassing om te zien dat er post was op het blog. Ik kan merken dat jullie het druk hebben, niet zo veel nieuws maar wel weer mooie foto’s
    Liefs Ria