09.22.09

Rocky Mountaineer, Kamloops – Calgary

Posted in Uncategorized at 18:12 by laura

‘s Morgens weer heel vroeg eruit, want ook die dag werden we om 6:30 opgehaald. Vandaag zouden we echt de Rockies in gaan. Eerst nog een stukje van de semi woestijn, erg mooi en stil zo vroeg in de ochtend.

Eigenlijk heb ik over de reis niet heel veel bijzonders te melden. Het was natuurlijk prachtig net als de dag ervoor. En we hebben veel uit de raampjes gekeken en vanaf het kleine balkonnetje. En natuurlijk heel veel foto’s gemaakt. Helaas hield wel ons fototoestel ermee op, batterij leeg. Maar we hebben gelukkig nog wel aardig wat foto’s gemaakt.

In Banff hebben we een lange stop gemaakt omdat een heleboel mensen niet verder meegingen dan tot daar. Helaas mochten wij niet de trein uit, ze hadden al te vaak problemen gehad om iedereen weer in de trein te krijgen.

Kort na Banff reden we de Rockies uit, en ineens ben je dan helemaal uit de bergen in een vrij saai, plat weide landschap. Na nog een uurtje waren we vervolgens in Calgary. Daar een taxi gepakt naar een hotel op het vliegveld. Mijn lichaam voelde wel erg sloom na twee dagen treinreis dus in het hotel ben ik nog even het zwembad in gesprongen en heb rondjes gezwommen tot ik er om 23:20 uitgegooid werd.

De volgende ochtend super chic ontbeten en Erik’s verjaardag gevierd.

Daarna zijn we naar het vliegveld gegaan en zijn Erik en ik teruggevlogen naar Waterloo.

Comments are closed.