10.29.09

Herfstig

Posted in Uncategorized at 19:44 by laura

Iedereen weet natuurlijk dat Canada bekend staat om de mooie kleuren in de herfst. En we wilden ook dit jaar daar graag wat van genieten en dus gaan wandelen en fotograferen. Nu hadden we dat een week of wat geleden al eens samen geprobeerd in Rockwood, maar helaas waren de bomen daar nauwelijks verkleurd. Gelukkig hebben we wel heel fijn gewandeld. En ook nog even een rotswand beklommen. Nu was deze wand niet heel hoog, of heel steil, maar het had veel geregend en het was dus wel glad en best spannend.

En daarna regende het weer, het grootste deel van wee weken. Maar gelukkig werd het ook toen weer droog en konden we nog eens proberen die foto’s te maken. Dit keer met John en Jennifer samen gaan wandelen. Het is een wandeling vlakbij Aston die ook deel was van een grotere wandeling die we bijna precies een jaar geleden hebben gemaakt. Helaas viel John toen echter halverwege af omdat zijn nieuwe schoenen te veel pijn deden. Dus voor hem was het wel nieuw.

De wandeling is in een conservation area die groter is dan de meesten, en waar ook twee watervallen zijn. En bovendien waren de kleuren nu wel heel erg mooi.

Daarna wat gegeten in onze favoriete Engelse pub in Dundas. (ikke lekker lever met gebakken uien, dat krijg ik thuis niet vaak, lees: nooit).

De week erna stond in het teken van de zombie walk (zie de betreffende post) maar ook nog een beetje in het teken van herfst want we zijn ook nog naar de pompoenen boerderij geweest. Naast heel veel pompoenen hebben ze er ook wat activiteiten zoals pompoen schieten. Gezellig wat pompoenen geshopt en een pumpkin pie gescoord. Die hebben we ‘s avonds lekker opgegeten samen met Mark, Steph en Scott terwijl we de Mapleleafs weer eens hebben zien verliezen. Maar zelfs daar wen je aan. Het was de zevende (?) wedstrijd van het seizoen, en ze hebben er nog niet een gewonnen.

2 Comments

 1. Hanneke said,

  October 30, 2009 at 2:25

  Lever met uien, jij moet ‘s met Bas gaan eten 🙂

  Hier beginnen de bomen ook erg mooi geel en rood te worden!

  Groetjes Hanneke

 2. uschi said,

  October 31, 2009 at 3:01

  wat zijn pompoenen ongelooflijk fotogeniek!